Ce inseamna serviciul de coletarie

AMBALAREA COLETELOR – TRUCURI SIMPLE PENTRU SIGURANTA COLETELOR TALE

TRANSPORTUL COLETELOR IN ANGLIA

Ambalarea coletelor, trucuri pentru siguranta coletelor.

Impachetarea coletelor este cea mai importanta activitate cand te hotarasti sa expediezi un pachet in strainatate. Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator astfel incat sa faca fata cu succes expedierii, ajungand in siguranta la destinatar.

Cateva trucuri simple pentru ambalarea coletelor:

Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete mvm trans

AMBALAREA COLETELOR – TRUCURI PENTRU SIGURANTA COLETELOR

Soferii nostri vor tine intotdeauna cont de coletele care sunt etichetate cu „Fragil”. Totusi, trebuie sa iei in considerare faptul ca livram zeci de colete de-a lungul rutelor pe care le parcurgem. Uneori, sunt situatii in care un colet, chiar daca este semnalizat ca fiind fragil, poate ajunge sub alte colete mai grele. De asemenea, exista si posibilitatea ca atunci cand microbuzul este in miscare, coletul sa se rastoarne din pozitia in care a fost asezat initial.Asadar, cel mai bine este sa te asiguri ca pachetul pe care il expediezi va face fata situatiilor de transport. Asigura-te ca umpli spatiul ramas neutilizat din cutie cu suficient material care sa absoarba posibilele socuri.

2.Eticheteaza-ti corespunzator coletul

Cutia in care urmeaza sa impachetezi intregul continut este foarte importanta. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mica si trebuie sa fie realizata dintr-un carton gros. In cazul in care trimiti obiecte fragile, poti opta chiar pentru o cutie cu pereti dubli. Ai grija la dimensiunea coletului. Pretul coletelor expediate cu MVM Trans este calculat in functie de greutatea coletului.

3. Nu uita sa acoperi partile fragile ale obiectelor din interiorul coletului

Acest lucru se aplica in special daca trimiti dispozitive electronice. In cazul in care pachetul contine lucruri precum o tableta, un monitor sau chiar un televizor, asigura-te ca ecranul acestora este foarte bine protejat. Ecranul este una dintre cele mai fragile componente si se poate deteriora cu usurina. Un placaj subtire de polistiren asezat strategic pe intreaga suprafata a ecranului te va ajuta sa scapi de griji. Securizeaza-l cu banda adeviza si apoi asaza-l cu grija in colet.In concluzie, impachetarea coletelor nu este o actiune atat de dificila, daca respecti sfaturile pe care ti le-am prezentat mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *