Transport persoane

Transport persoane internațional - de la destinație la adresă

MVM Trans este o societate de transport persoane ce are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane intern si international cu plecare preponderent din Buzău.

Oferta noastra de transport auto se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, astfel ca puteti avea parte de un autoturism sau un microbuz cu capacitate de pana la 8 locuri in maxim 24 de ore de la plasarea solicitarii.

Transport colete

Într-o lume rapidă, ai nevoie de soluții la fel de rapide și eficiente. Mai ales când vrei să treci peste limitele impuse de distanțe. Alături de MVM Trans poți trimite rapid și în completă siguranță colete pe ruta România – Germania – Anglia.

Fie că vrei să le trimiți ceva celor dragi, fie că dorești să transporți lucruri personale în cazul unei mutări sau ai nevoie de un curier internațional România – Germania – Anglia pentru orice altă nevoie, MVM Trans este partenerul tău de încredere.

Pentru echipa MVM Trans, transportul internațional de colete este o a doua natură. Cu zeci de ani de experiență și o flotă proprie ce dispune de toate sistemele logistice și tehnice necesare, suntem gata să-ți venim în ajutor și să livrăm ușor.

Expedierea și primirea coletelor cu MVM Trans

Transport auto Platforma

WhatsApp Image 2022 11 23 at 16.20.16

Transport auto platformă – România – Germania – Anglia – Tur – Retur.

Oferim servicii de transport auto pe platformă în condiții de maximă siguranță la prețuri avantajoase.

Transportăm atât auto rulate cât și avariate.

Experiența îndelungată a șoferilor noștri constituie un avantaj pentru siguranța autovehiculului dumneavoastră.

Servicii de transport auto pe platformă din Romania către Germania, Anglia și invers cu preluarea mașinii și livrare direct la adresa dorită.